Nová pizza

Nová pizza

Nová pizza

Stefano Manfredi
425 Kč
499 Kč Ušetříte 74 Kč
Katalogové číslo: 9788073907556
Žánr: Tématické kuchařky
Typ vazby: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 252 stran
Skladem
Anotace:

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa.

Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem. Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu. Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.

Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin.

New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

Podobné tituly

Naši zákazníci také hledají tyto knížky.

CBD v kuchyni
CBD v kuchyni
289 Kč
339 Kč
Skladem
Polévka je grunt
Polévka je grunt
305 Kč
349 Kč
Skladem
Špagety
Špagety
165 Kč
190 Kč
Skladem
Radčina kuchařka bez lepku
Radčina kuchařka bez lepku
345 Kč
369 Kč
Skladem
Foodstyling
Foodstyling
345 Kč
399 Kč
Skladem